top of page
  • Kristian Smiseth

Fredrikstadidrettens Idrettsseminar 2024 – Kompetanse, Verdivalg og Utvikling

Fredrikstad Idretts- og Aktivitetsråd (FRID) har invitert en rekke spennende gjester til årets idrettsseminar som arrangeres lørdag 12.10.2024 på Scandic Hotell i Fredrikstad.


Gjennom seminaret ønsker vi å bevisstgjøre rundt idrettens verdivalg, fylle på med kompetanse, løfte fram den store og viktige jobben som gjøres av idrettsforeningene i Fredrikstad og ellers og se hvordan vi kan utvikle dette videre til beste for barn og unge. Blant gjestene som er invitert for å belyse dette er:


Mads Kaggestad, tidligere profesjonell syklist og nå TV-kommentator som deler av sin kunnskap når han reiser rundt og foredrar om blant annet helse og mosjon, idrett og livsstil, motivasjon og målsetting, personlig utvikling og teambuilding, trening, valg og verdier.


Tema: Idrettens betydning for fysisk og psykisk helse


Svein Kristiansen, Idrettsmedisinsk ansvarlig i Olympiatoppen Østlandet, spesialist i manuellterapi og ildsjel i Lervik IF, foredrar om press og konsekvens i barneideretten.


Tema: Press og konsekvens i barne- og ungdomsidretten - fallgruver og mulighetsvinduer


Bård Erlend Solstad, førsteamanuensis og forsker ved Institutt for Idrettsvitenskap og kroppsøving ved Universitetet i Agder fyller på med kunnskap innen blant annet motivasjon, totalbelastning og skadepsykologi for unge idrettsutøvere gjennom sitt arbeid.


Tema: Press og konsekvens i barne- og ungdomsidretten - én tilnærming passer ikke for alle


Anders Jacobsen, tidligere profesjonell fotballspiller i en rekke norske og utenlandske klubber (Sheffield og Stoke) og med lang erfaring som trener og lærer forteller om de mange utfordringene som trenere og lagledere står med i hverdagen i treningsarbeidet og hvordan man kan møte disse.


Tema: Inkludering gjennom aktivitet for alle


Jonas Hem Hvideberg, proffsyklist i Uno-X Mobility og Europamester U23-fellestart i 2020, og ikke minst ekte Rolvsøygutt.


Tema: Ingen topp uten bredde


Målgruppa for seminaret er med andre ord idrettens alle klubbledere, styremedlemmer, fagansvarlige barneidrett/ungdomsidrett, trenerkoordinatorer, miljøkontakter, trenere på ulike nivåer, lagledere, ungdomsutvalg, oppmenn og administrative ansatte med flere.


Det endelige programmet ferdigstilles i disse dager, og her er det bare å melde seg på.


Tid: Lørdag 12. oktober, 10:00 - 17:00

Sted: Hotell Scandic City Fredrikstad

Pris: Gratis og lunsj inngår

Påmeldingsfrist: 29. september 2024


Påmelding via link under innen 27.09.2024. MELD PÅ HER:



Comments


bottom of page