top of page
  • Kristian Smiseth

FRIDs kommende prosjekter og arrangementer

Etter inkluderingskurs for miljøkontakter i klubbene, kurs i form av ``Barneidrettstreneren`` for ivrige trenere og vel gjennomført Barneidrettens Dag i Østfoldhallen har FRID flere spennende prosjekter og arrangementer på tapetet i løpet av høsten. Utfyllende informasjon vil bli gitt fortløpende.



Med forbehold om endringer.


Idrettsseminaret


Tid: Lørdag 12. oktober, 10:00 - 17:00

Sted: Hotell Scandic City Fredrikstad

Pris: Gratis og lunsj inngår

Påmeldingsfrist: 29. september 2024


Gjelder: Målgruppe for seminaret er idrettens klubbledere, styremedlemmer, fagansvarlige barneidrett/ungdomsidrett, trenerkoordinatorer, miljøkontakter, trenere på ulike nivåer, lagledere, ungdomsutvalg, oppmenn og administrative ansatte med flere.

Påmelding: Påmeldingslenke er sendt klubbene. Mer informasjon finnes på https://www.frid.no/post/fredrikstadidrettens-h%C3%B8stseminar-2024


Idrettsseminaret arrangeres stort sett årlig, og gjennom dette søker FRID å gi økt kunnskap til alle idrettens nøkkelpersoner som gjør en stor og viktig jobb rundt omkring i de ulike idrettslagene. Interessante foredragsholdere og spennende temaer som berører disse menneskenes daglige virke står på menyen. Informasjon om årets seminar legges ut når programmet er klart.


Comments


bottom of page